Olemme laajentaneet sähköisen ajanvarauksen käyttöä

Sähköinen ajanvaraus toimii osoitteessa: virrat.terveytesi.fi

Voit nyt varata ajan sähköisesti koronarokotusaikojen lisäksi seuraaviin palveluihimme:


Diabeteshoitajien puhelin- ja vastaanottoajat
Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata puhelinajan tai käyntiajan diabeteshoitajalle Ruovedelle ja Virroille. Mikäli varaat puhelinajan, sinulle soitetaan takaisin varaamanasi aikana. Jos tarvitset vuositarkastusta varten lähetteen vuosilabroihin, olethan ensin yhteydessä diabeteshoitajaan puhelimitse.


Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Mielenterveys- ja päihdepalveluissa on varattavissa aikoja sähköisen ajanvarauksen kautta vastuuhoitajille alla olevan aikataulun mukaan. Varattavia aikoja on Virroille maanantaipäiville ja Ruovedelle keskiviikkopäiville.

  • Klo 9-10 Päihde (Huoli omasta tai läheisen päihteiden käytöstä)
  • Klo 10-11 Mielen Huoli (Elämäntilanteeseen liittyvä huoli/kuormittava tilanne)
  • Klo 11-11.30 Puhelinajat a´ 10 min (Reseptien uusinnat vain mtt- ja päihdeyksikön asiakkaille, hoidon tarpeen arviointi, ei ajanvarausasioita)

Fysioterapeuttien puhelin- ja vastaanottoajat
Voit varata ajan sähköisesti fysioterapeutin vastaanotolle Virroille tai Ruovedelle, jos sinulla on lääkärin lähete.  Voit varata sähköisesti myös puhelinajan (esim. apuvälineasioissa, ohjaukseen ja neuvontaan liittyvissä asioissa),  jolloin fysioterapeutti soittaa sinulle takaisin.

 

Laajennamme sähköistä ajanvarausta kevään aikana edelleen myös muihin palveluihin, joten kannattaa tutustua palveluun osoitteessa virrat.terveytesi.fi.