Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostaisiko työ Keiturin Sotessa?

Keiturin Sotessa työskentelee n. 430 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Työntekijöiden hyvinvointi ja työssä jaksaminen on meille tärkeää. Työhyvinvointia tukevana ja edistävänä toimintana Keiturin Sote tarjoaa henkilöstölleen Smartum Saldo Liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun. Kohdennetun henkilöstöedun lisäksi paikkakunnalla on tarjolla paljon monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Keiturin Sote Oy etsii jatkuvasti täydennystä osaajakuntaansa. Käy tutustumassa avoinna oleviin tehtäviin TE-palvelujen verkkosivulla tai Kuntarekry.fi -sivustolla. Mikäli olet innokas sote-alan osaaja tai opiskelija, voit myös jättää nettisivuillamme avoimen hakemuksen etusivulta löytyvän yhteydenottolomakkeemme kautta, niin me otamme sinuun yhteyttä.

Keiturin Sotessa on tällä hetkellä avoinna seuraavat tehtävät: 

Apulaisosastonhoitaja, Kotihoito Ruovesi
Osastonhoitaja, Ikäihmisten palvelut Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alue
Lähihoitaja, Ikäihmisten palvelut Virrat ja Ruovesi, 5 paikkaa

Hoitoapulainen, Ikäihmisten palvelut Virrat
Lähihoitaja, Kotihoito Virrat ja Ruovesi

Sairaanhoitaja, Akuuttihoitotyö Ruovesi

Hammaslääkäri, Suun terveydenhuolto Virrat
Lähihoitaja, Ikäihmisten palvelut Ruovesi Kotiranta

 

 

Keiturin Soten kesätyöpaikat ovat myös nyt haussa. Tutustu hakuilmoitukseen ja jätä hakemuksesi!

Kesätyöpaikat 2021