Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostaisiko työ Keiturin Sotessa?

Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Työntekijöiden hyvinvointi ja työssä jaksaminen on meille tärkeää. Työhyvinvointia tukevana ja edistävänä toimintana Keiturin Sote tarjoaa henkilöstölleen Smartum Saldo Liikunta- ja kulttuuriedun. Kohdennetun henkilöstöedun lisäksi paikkakunnalla on tarjolla myös monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Keiturin Sote Oy etsii jatkuvasti täydennystä osaajakuntaansa. Käy tutustumassa avoinna oleviin tehtäviin TE-palvelujen verkkosivulla tai Kuntarekry.fi -sivustolla. Mikäli olet innokas sote-alan osaaja tai opiskelija, voit myös jättää avoimen hakemuksen etusivulta löytyvän yhteydenottolomakkeemme kautta, niin me otamme sinuun yhteyttä.

Keiturin Sotessa on tällä hetkellä avoinna jatkuvan sijaishaun lisäksi seuraavat tehtävät:
Kaksi lähihoitajaa ikäihmisten palveluihin Ruovedelle

Sairaanhoitaja ikäihmisten palveluihin Ruovedelle

Sairaanhoitaja vastaanottopalveluihin
Apulaisosastonhoitaja Keiturinpuistoon Virroille

Apulaisosastonhoitaja vastaanottopalveluihin


Kysy lisää ja jätä hakemuksesi!