Keiturin Sote Oy järjestää Virtain ja Ruoveden sosiaali- ja terveyspalvelut

Keiturin Sote on Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö, joka tuottaa Virtain ja Ruoveden yhteistoiminta-alueella tarjottavat sosiaali- ja terveyspalvelut. Keiturin Soten  tehtävä on turvata jokaiselle Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan asukkaalle ja yhteistoiminta-alueella tilapäisesti oleskelevalle riittävien sosiaali- ja palvelujen saatavuus ja edistää väestön hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta. Yhtiö perustettiin 12.2.2015 ja varsinainen toiminta alkoi 1.3.2016.

Keiturin Soten strategia 2018 - 2021

Hallinto

Keiturin Soten hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Ari Rajamäki sekä jäsenet Kalevi Saloranta, Vesa Postinen, Marjatta Aittolahti, Markku Puro ja Saija Korpi.

Johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Jari Kolkkinen,  henkilöstöpäällikkö Helena Mattsson, terveydenhuollon toiminnasta vastaava lääkäri Tuomas Savikkomaa, vastaava hammaslääkäri Minna Silmonen, avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen, palvelupäällikkö/ikääntyneiden palvelut ja kotihoito Marika Säynäjoki, sij. Kaija Huhtala, Business Controller Samuli Tevameri, sosiaalialan asiantuntija Ritva Leijala, sovellusasiantuntija Kirsi Mäkinen, viestintäkoordinaattori Aino Leppämäki sekä henkilöstön edustajat Tuija Loukaskorpi (Virrat) ja Jenny Keskinen (Ruovesi).

Yhteystiedot

Hallinnon, yksiköiden ja henkilöstön yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Kiinnostaisiko työ Keiturin Sotessa?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaistemme joukkoon. Tutustu avoinna oleviin tehtäviin kohdassa Meille töihin tai jätä avoin hakemus yhteydenottolomakkeemme kautta, niin otamme sinuun yhteyttä.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Keiturin Sote Oy
Sairaalantie 1
34800
VIRRAT
info@keiturinsote.fi
www.keiturinsote.fi

Palaute ja -yhteydenottolomake

Voit antaa palautetta toiminnastamme jättämällä viestin tällä lomakkeella. Saapuneet viestit käsitellään mahdollisimman nopeasti. Ethän käytä tätä lomaketta terveyspalveluiden ajanvaraukseen.