Keiturin Sote Oy järjestää Virtain ja Ruoveden sosiaali- ja terveyspalvelut

Keiturin Sote on Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö, joka tuottaa Virtain ja Ruoveden yhteistoiminta-alueella tarjottavat sosiaali- ja terveyspalvelut. Keiturin Soten  tehtävä on turvata jokaiselle Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan asukkaalle ja yhteistoiminta-alueella tilapäisesti oleskelevalle riittävien sosiaali- ja palvelujen saatavuus ja edistää väestön hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta.

Hallinto

Yhtiön toimitusjohtaja on Pirkko Mäenpää. Hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Ari Rajamäki sekä jäsenet Pentti Tikkanen, Vesa Postinen, Marjatta Aittolahti, Markku Puro, Saija Korpi ja Eeva Kyrönviita.

Johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Pirkko Mäenpää, terveydenhuollon toiminnasta vastaava lääkäri Marjo Pellinen, henkilöstöpäällikkö Helena Pesu, talouspäällikkö Tapani Veija, avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen, palvelupäällikkö/ikääntyneiden palvelut ja kotihoito Marika Lehtimäki sekä henkilöstön edustaja Satu Solja.

Yhteystiedot

Hallinnon, yksiköiden ja henkilöstön yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Keiturin Sote Oy
Sairaalantie 1
34800
VIRRAT
info@keiturinsote.fi
www.keiturinsote.fi

Yhteydenottolomake

Voit lähestyä Keiturin Sotea myös jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella. Saapuneet viestit käsitellään mahdollisimman nopeasti.