Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Ajanvaraus lääkärin vastaanotolle

 1. Soita kiireellisen tai kiireettömän ajanvarauksen numeroon. Mikäli linja on varattu tai puheluun ei vastata, odota rauhassa, että nauhalta tulee toimintaohjeet.
 2. Kuuntele ohjeet rauhassa loppuun asti ja toimi niiden mukaisesti.
  Nauha ehdottaa:
  * Jos haluatte jättää soittopyynnön numeroon, josta soititte, painakaa 1.
  * Jos haluatte jättää soittopyynnön muuhun numeroon kuin mistä soititte, painakaa 2.
        -> Seuraa nauhan ohjeita eli tallenna numerosi ja paina lopuksi # (ruutu).
 3. Sulje puhelin.
 4. Numero, josta on soitettu jää Solidus-järjestelmään ja hoitaja soittaa siihen takaisin. 

Mikäli et pääse tulemaan varaamanasi aikana, ajan peruminen tapahtuu seuraavasti
Lääkärinajan voi perua puhelimitse soittamalla ajanvarausnumeroon (ks. numerot alla)  ja jättämällä soittopyynnön jos hoitajat/puhelulinjat ovat varattuina. Muistathan kuunnella ohjeistuksen nauhalta loppuun asti!  Ajan voi perua myös poliklinikan vastaanotossa paikan päällä käyden, jos on muutakin asiaa terveyskeskukseen. Nettisivuillamme tai tekstiviestinä aikaa ei ole mahdollista perua. Mitä aikaisemmin ajan peruu, sitä paremmin saamme perutun ajan toisen sitä tarvitsevan käyttöön. Jotta laskua ei lähde, pitäisi perumiset tehdä viimeistään edeltävänä päivänä.

Poliklinikoiden palvelunumeroihin soitettaessa asiakas ohjataan puhelimessa tehdyn hoidontarpeen arvion perusteella joko sairaanhoitajan tai lääkärin vastaanotolle. Lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotot toimivat ajanvarauksella, eikä vastaanotolle tultaessa tarvitse ilmoittautua.

 

 

Lääkärin ja hoitajan kiireetön vastaanotto

Virrat: Ajanvaraus ma-pe klo 8-15 puh. 03 485 3200

Ruovesi: Ajanvaraus ma-pe klo 8-15 puh. 03 486 1200

Lääkärin ja hoitajan kiireellinen vastaanotto

Virrat: Ajanvaraus arkipäivinä ma-pe klo 8-17.30 ja la klo 9-15.30, su suljettu. Arkipyhinä pääsääntöisesti suljettu. puh. 03 485 3600

Ruovesi: Ajanvaraus ma-to klo 8-15.30 ja pe 8-14.45 puh. 03 485 3600

Ruoveden terveyskeskuksen kiireellisen ajanvarausajan jälkeen vastaanotto on Virtain terveyskeskuksessa arki-iltaisin klo 18 asti ja la klo 9-16. 

 

Ensiapu yhteispäivystys Acuta 03 311 611

Muina aikoina vakavammat sairaudet ja tapaturmat, jotka vaativat röntgen ja laboratoriotutkimuksia hoidetaan Acutassa, jossa päivystys jatkuu edelleen. Ennen Acutaan lähtemistä suositellaan soittamista Acutan numeroon.


HUOM! 1.1.2021 alkaen Päivystysapu Pirkanmaa 116117, ks. tiedote