Lääkärin stetoskooppi

Virtain lähisairaalaosasto

Lähisairaalaosastolla hoidetaan:

  • lyhytaikaispotilaita (tutkimus-, kuntoutus-, jatkohoito- ym.)
  • päivystyspotilaita
  • pitkäaikaispotilaita (odottavat jatkohoitopaikkaa muualle)

Lähisairaalaosastolle tullaan lääkärin lähetteellä. Omatoimisuuden tukeminen ja toimintakyvyn säilyttäminen sekä kohottaminen ovat hoidon keskeisiä periaatteita lähisairaalaosastolla. Potilaita kannustetaan, tuetaan ja suoriutumaan päivittäisistä toiminnoista itse ja autetaan, kun potilaan voimavarat eivät riitä.

Vierailuajat ovat joka päivä klo 13-19.

Toivomme, että omaiset sopivat keskuudestaan yhteyshenkilön, joka tiedottaa toisille omaisille potilaan voinnista. Yhteydenotot hoitajiin toivotaan klo 12 jälkeen, kun lääkärinkierto (arkisin) ja aamutoimet on tehty. Osastolääkäriin saa yhteyden sopimalla yhteydenotosta hoitajien kanssa.

Osastolle tullessa potilaalla tulisi olla mukana tiedot ajantasaisesta lääkityksestä, liikkumisen apuvälineet ja hygieniavälineet (mm. parranajokone). Nämä voi myös omainen toimittaa osastolle myöhemmin.

Osastolla ei ole syytä säilyttää arvoesineitä eikä suuria rahasummia. Terveyskeskus ei vastaa potilaan hallussa olevasta henkilökohtaisesta omaisuudesta.

Infektioiden leviämisen ehkäisemiseksi toivomme potilaiden ja vierailijoiden käyttävän käsidesinfektiohuuhdetta osastolle tullessaan ja sieltä poistuessaan.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Lähisairaalaosasto Virrat

Sairaalantie 1, 34800 Virrat
03 3341 1900, potilasasioissa soittoaika klo 12 alkaen

044 715 2300
044 715 3800

Osastonhoitaja 044 715  3357

Vierailuaika joka päivä klo 13-19