Neljä hoitajaa/lääkäriä, joista yksi piirtää sydämen punaisella kynällä.

Keiturin Sote Oy järjestää Virtain ja Ruoveden sosiaali- ja terveyspalvelut

Keiturin Sote on Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama tytäryhtiö, joka tuottaa Virtain ja Ruoveden alueella tarjottavat sosiaali- ja terveyspalvelut. Keiturin Soten tehtävä on turvata jokaiselle Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan asukkaalle ja alueella tilapäisesti oleskelevalle riittävien sosiaali- ja palvelujen saatavuus ja edistää väestön hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta. Yhtiö perustettiin 12.2.2015 ja varsinainen toiminta alkoi 1.3.2016.

Keiturin Soten omistus siirtyi Virtain kaupungilta Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Toiminta jatkuu Virtain ja Ruoveden alueella. Pirha vastaa viranomaistoiminnasta ja valvoo Keiturin Soten toimintaa.

Hallinto

Keiturin Soten hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Ari Rajamäki, jäsenet Hannu Koivistoinen, Markku Puro, Heidi Rytky, Tuukka Salkoaho ja Maarit Villman sekä toimitusjohtaja Kari Nuuttila ja Business Controller Samuli Tevameri. 

Johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Kari Nuuttila,  henkilöstö- ja työsuojelupäällikkö Saila Niskanen, terveydenhuollon toiminnasta vastaava lääkäri Tuomas Savikkomaa, vastaava hammaslääkäri Irmeli Ihamäki, avopalveluiden päällikkö Terhi Palander, palvelupäällikkö/ikääntyneiden palvelut ja kotihoito Marika Säynäjoki, Business Controller Samuli Tevameri, sovellusasiantuntija Kirsi Mäkinen, viestintäkoordinaattori Aino Leppämäki sekä henkilöstön edustajat Eija Juvakka-Kuusikko (Virrat) ja Päivi Koivunen (Ruovesi).

Yhteystiedot

Hallinnon, yksiköiden ja henkilöstön yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Kiinnostaisiko työ Keiturin Sotessa?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaistemme joukkoon. Tutustu avoinna oleviin tehtäviin kohdassa Meille töihin tai jätä avoin hakemus yhteydenottolomakkeemme kautta, niin otamme sinuun yhteyttä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Keiturin Sote Oy

Sairaalantie 1

 

34800 VIRRAT

www.keiturinsote.fi

Palaute ja -yhteydenottolomake

Voit antaa palautetta toiminnastamme jättämällä viestin tällä lomakkeella. Saapuneet viestit käsitellään mahdollisimman nopeasti. Ethän käytä tätä lomaketta terveyspalveluiden ajanvaraukseen.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Keiturinsote
Virtaintie 26
34800 VIRRAT

Y-tunnus: 0206333-9
Puh: +3583485111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Keiturinsote:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.