Asukaskysely: Kerro mielipiteesi liikkuvista palveluista ja palveluverkosta verkossa tai sosiaali- ja terveysasemilla

Pirkanmaan hyvinvointialueen asukkailta kerätään asukaskyselyllä mielipiteitä hyvinvointialueen palveluverkosta ja sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä liikkuvina palveluina. Kysely on avoinna 22.7. asti, ja siihen voi vastata verkossa tai paperilomakkeella sosiaali- ja terveysasemilla.

Kysely on julkaistu Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla osoitteessa pirha.fi/liikkuvatpalvelut


Aluehallitus päätti kokouksessaan 24.6. lähettää ehdotuksen lopuista Pirkanmaan lähiasemista ja liikkuvista palveluista laajalle lausuntokierrokselle jaostoille, valiokunnille ja vaikuttamistoimielimiin. Asukaskysely on osa tätä kokonaisuutta. Lisäksi järjestetään asukastilaisuudet 19.8. Ruovedellä ja 26.8. Lempäälässä. Lähiasemista ja liikkuvista palveluista on tarkoitus tehdä päätöksiä syksyllä.


Liikkuvilla lähipalveluilla tarkoitetaan sitä, että joillakin seuduilla kiireettömiä sosiaali- ja terveyspalveluja tarjotaan lähiasiointipisteellä sellaisille asukkaille, joiden on vaikea lähteä kauemmas hoitamaan asioitaan. Asiointia varten pitää varata aika. Samalla kannustetaan asukkaita ottamaan käyttöön digitaalisia palveja, jos se on mahdollista. 


Lue lisää Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta: Kerro mielipiteesi liikkuvista palveluista ja palveluverkosta verkossa tai sosiaali- ja terveysasemilla - pirha.fi