Erikoislääkäri, etsitkö uusia haasteita? - Hae meille vastaavaksi lääkäriksi!

Oletko sinä etsimämme vastaava lääkäri?

Hae osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haemme 1.7.2024 alkaen terveydenhuollon toiminnasta vastaavaa lääkäriä.

Vastaavana lääkärinä vastaat Virrat-Ruovesi-alueen lääkäritoiminnasta. Toimit esihenkilönä alueemme muille lääkäreille ja vastaat omalta osaltasi palveluiden laadun hallinnasta yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat alueen palveluiden tuottamiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät ja toiminnan kehittäminen.


Edellytämme sinulta


Edellytämme sinulta valmiutta eri tahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön ja uusien toimintojen käynnistämiseen yhteistyössä yhtiön johtoryhmän kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Arvostamme kokemusta johtamisesta ja hallinnollisista tehtävistä.


Toivomme, että olisit koulutusorientoitunut. Teemme yhteistyötä Tampereen yliopiston yleislääketieteen laitoksen kanssa. Meillä on mm. YEK-jakson koulutusoikeus.


Tarjoamme sinulle


Työsopimuksen sisältö on vapaasti neuvoteltavissa. Nojaamme kuitenkin voimassa olevaan lääkärisopimukseen yksityiskohtien suhteen. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Myös osa-aikaisuudesta voidaan sopia.


Palkkaus ja työsuhde-edut (esim. asunto, auto, puhelin) ovat erittäin kilpailukykyiset ja niistä on mahdollista neuvotella laajalti.


Katso hakuilmoitus Kuntarekryssä, kysy lisää ja jätä hakemuksesi!