Etsimme kahta osaavaa ja innostunutta sairaanhoitajaa terveyskeskusosastolle Virroille

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään kanssamme yksilövastuista hoitotyötä.
Etsimme joukkoomme kahta innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää terveydenhuollon ammattilaista.

Ensisijainen työskentelypaikka on Virroilla toimiva terveyskeskusosasto. Työ on kolmivuorotyötä ja noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.  

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (amk-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto). Arvostamme kokemusta terveyskeskustasoisesta osastotyöstä. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Työsuhteeseen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Jos kiinnostuit, niin toimitathan hakemuksesi  27.5.2018 mennessä joko kirjallisena osoitteella:
Keiturin Sote Oy, henkilöstöpäällikkö Helena Pesu, Sairaalantie 1, 34800 VIRRAT, kuoreen merkintä "hakemus" tai sähköisesti osoitteella helena.pesu@keiturinsote.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä osastonhoitaja Tuula Heinoselta puh. 044 715 3357 ja palvelupäällikkö Marika Lehtimäeltä, puh 044 715 1376.

Etsimme terveyskeskusosastolle myös sijaisia eripituisiin työsuhteisiin, joten otathan yhteyttä myös jos määräaikainen työ kiinnostaa.