Haemme sairaanhoitajaa terveyskeskusosastolle

Sairaanhoitaja, tule töihin Keiturin Soteen kehittämään kanssamme yksilövastuista hoitotyötä. Palvelemme Ilolla ja etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää terveydenhuollon ammattilaista.

Ensisijainen työskentelypaikka on Virroilla toimiva terveyskeskusosasto. Työ on kolmivuorotyötä ja noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (amk-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto). Arvostamme kokemusta terveyskeskustasoisesta osastotyöstä. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Työsuhteeseen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden irtisanomisaikaa.

Hakemukset toimitetaan 25.3.2018 mennessä joko kirjallisena osoitteella: Keiturin Sote Oy, henkilöstöpäällikkö Helena Pesu, Sairaalantie 1, 34800 VIRRAT, kuoreen merkintä "hakemus" tai sähköisesti osoitteella helena.pesu@keiturinsote.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tuula Heinonen puh. 044 715 3357 ja palvelupäällikkö Marika Lehtimäki, puh 044 715 1376.

Keiturin Sote Oy on savuton työyhteisö.