Keiturin Sote hakee uutta vastaavaa lääkäriä ja lääkäriä

VASTAAVA LÄÄKÄRI

Keiturin Sote Oy hakee palvelukseensa lääkäriä vastaamaan Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alueen lääkäritoiminnasta. Toimit esimiehenä alueemme muille lääkäreille ja vastaat omalta osaltasi ostopalveluiden laadun hallinnasta, kustannustehokkuudesta ja sopimusten hallinnasta yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Olet johtoryhmän jäsen.

Vastaavalle lääkärille kuuluvat yhteistoiminta-alueen palveluiden tuottamiseen kuuluvat hallinnolliset tehtävät, toiminnan kehittäminen ja lääkärin työ.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys, kokemusta johtamisesta ja vaativista hallinnollisista tehtävistä, sekä toiminnan organisoinnista. Vastaavalta lääkäriltä edellytämme valmiutta eri tahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön ja kokemusta uusien toimintojen käynnistämiseen yhteistyössä yhtiön johtoryhmän kanssa.

LÄÄKÄRI

Keiturin Sote Oy hakee palvelukseensa lääkäriä työskentelemään Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alueen eri toimipisteissä. Työ on monipuolista ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi. Edellytämme valmiutta myös liikkuvaan työhön ja halua kehittää kotiin vietäviä palveluita.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV osoitteeseen pirkko.maenpaa@keiturinsote.fi

Lisätietoja arkisin klo 12-16 toimitusjohtaja Pirkko Mäenpää puh. 044-7151200

Hakuilmoitus: Tiedotteet/Keiturin-Sote-Oy-hakee-vastaavaa-laakaria-ja-laakaria.pdf