Keiturin Sote Oy hakee toimitusjohtajaa

Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö Keiturin Sote Oy tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Virtain ja Ruoveden yhteistoiminta-alueella. Yhtiön tarkoituksena on tuottaa laadukkaat sekä kattavat sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille kuntalaisilleen kaikissa elämänvaiheissa. Yhtiön toiminta on alkanut 1.3.2016 ja yhtiön palveluksessa on n. 400 terveydenhuollon ja sosiaalipalvelun ammattilaista. Lisätietoja: www.keiturinsote.fi

Keiturin Sote Oy hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

Tule Virroille rakentamaan uuden ja mielenkiintoisen yhtiön toimintaa ja ottamaan kokonaisvastuu yhtiön johtamisesta ja tuloksesta. Vastaat toiminnan kehittämisestä ja yhteistyön sujuvuudesta eri tahojen kanssa osaavan ja motivoituneen henkilöstön kanssa. Sinulla on kokemusta strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä olet aktiivinen sidosryhmätoimija. Toimit yhteistyöllisellä ja tavoitehakuisella otteella asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat työstäsi yhtiön hallitukselle.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus toimitusjohtajan tehtävästä tai vastaavasta itsenäisen tulosyksikön johtamisesta. Talousosaamisesi on tehtävän vaatimalla tasolla ja sinulla on sopimus- ja henkilöstöasiat hallussa. Odotamme myös, että taustastasi löytyy yhtymäkohtia sosiaali- ja/tai terveydenhuollon toimialalle. Tuleva sote-uudistus on suurimpia hallinnon ja toimintatapojen uudistuksia, mitä Suomessa on tehty ja siksi toivomme, että muutosjohtaminen on vahvuuksiasi.

Persoonana olet helposti lähestyttävä ja keskusteleva sekä ulospäinsuuntautunut. Olet innostava ja ihmisistä kiinnostunut johtaja.  Vuorovaikutustaitosi ovat korkealla tasolla ja sinulla on sitkeyttä viedä muutoksia lävitse.  Olet yhteistyökykyinen, mutta sinulla on kuitenkin jämäkkä ote tekemiseen.

Tule rohkeasti mukaan SOTE muutokseen vaikuttamaan asioihin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Keiturin Sote Oy:n hallituksen puheenjohtaja on Ari Rajamäki, puh. 0500-634708 ja toimitusjohtaja Vesa Haapamäki, puh. 044-7151201 sekä Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 03 3138 0488. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.11.2016 mennessä Personnel Groupin kotisivujen kautta www.personnel.fi.