Kerro mielipiteesi Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivujen suunnitelmasta

Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivujen suunnittelu on nyt siinä vaiheessa, että sivuston perusmalli eli konsepti alkaa olla valmiina. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua verkkosivujen konseptiin ja kertoa siitä mielipiteesi. Ajatuksia kerätään lyhyellä verkkokyselyllä, jossa on kuvia verkkosivuista ja muutama kysymys. Kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua arvontaan, vastaajien kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kysely on auki sunnuntaihin 3.4. asti.

Pirkanmaan hyvinvointialue ottaa vastuulleen ensi vuoden alusta alkaen julkiset sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut Pirkanmaalla. Tieto hyvinvointialueen palveluista koostetaan hyvinvointialueen omille verkkosivuille, jotka avataan lokakuussa. Poikkeuksena tähän ovat pelastuspalvelut, joiden tiedot säilyvät Pirkanmaan aluepelastuslaitoksen nykyisillä sivuilla.

Sivuston tärkeimpänä tavoitteena on, että pirkanmaalaiset löytäisivät mahdollisimman helposti ja selkeästi tarvitsemansa tiedot ja palvelut. Sivuston ulkoasu ja sisältö kehittyvät vuoden mittaan, kun hyvinvointialueen valmistelu etenee ja tarkempaa tietoa syntyy. Esimerkiksi visuaalinen ilme ja värimaailma ovat tässä vaiheessa alustavia. Myös yhteydenottotavat, asiointikanavat ja -paikat ja monet muut yksityiskohdat päätetään tämän vuoden aikana, ja nämä tiedot tuodaan myös verkkosivuille. Verkkosivustoa on valmistelu yhteistyössä kuntien, sairaanhoitopiirin ja pelastuslaitoksen asiantuntijoiden kanssa. Verkkosivuprojektista hyvinvointialueella vastaa verkkoviestinnän johtava suunnittelija Anna-Mari Martikainen.

Tutustu verkkosivuja esitteleviin kuviin ja vastaa kyselyyn tästä

Suora linkki kyselyyn https://link.webropolsurveys.com/S/01CD2AF151CED887