Koronarokotukset Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueella, tiedote 26.3.2021

KORONAROKOTUKSET VIRRAT-RUOVESI -YHTEISTOIMINTA-ALUEELLA

Rokotukset etenevät Pirkanmaalle saapuvien rokote-erien tahdissa. PSHP jakaa saapuvat rokotteet kaikkien Pirkanmaan kuntien kesken. Jatkamme Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-
alueella rokotuksia THL:n ilmoittaman rokotejärjestyksen mukaisesti sitä mukaa kun rokotteita saapuu.

80-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Tähän ikäryhmään kuuluvat henkilöt, jotka ovat halunneet koronarokotuksen, on rokotettu tai rokoteaika on varattuna. Mikäli kuulut tähän ikäryhmään, etkä jostain syystä ole vielä saanut rokoteaikaa, pyydämme ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä alla olevaan numeroon ajan varaamiseksi.


Rokoteajanvaraus 80-vuotiaat ja sitä vanhemmat: Puh. 044 0321 043, ajanvaraus ma–to klo 9–14


70–79-vuotiaat

Seuraava painopiste on yli 70-vuotiaiden rokottaminen. Tämän ryhmän rokotukset aloitetaan viikolla 14. Ajanvaraukset näihin rokotuksiin tapahtuu siten, että Keiturin Sotesta otetaan yhteyttä puhelimitse ja sovitaan rokotuspäivä. Niille henkilöille, joita ei tavoiteta puhelimitse, lähetetään kirje, jossa pyydetään ottamaan yhteyttä rokotusajan varaamiseksi.

Alle 70-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien rokotukset

Valitettavasti tällä hetkellä riskiryhmäläisille suunnattujen rokotteiden saatavuus on heikko. Riskiryhmäläisten rokotuksia jatketaan rokotteiden saatavuuden mukaisesti.

Muu väestö

Muun väestön rokottamiset aloitetaan heti kun ikääntyneiden henkilöiden ja riskiryhmäläisten rokotukset on saatu tehtyä. Tässä vaiheessa ei valitettavasti ole vielä tarkkaa ajankohtaa tiedossa.

Pyydämme huolehtimaan, että iäkkäät ja apua tarvitsevat omaiset ja läheiset saavat rokoteajan ja pääsevät rokotuspaikalle!


Tiedote pdf-muodossa: Koronarokotukset Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueella