Koronarokotusajanvaraus ruuhkautunut kolmannen rokotuksen annosvälin lyhentyessä

Lyhensimme Virrat-Ruovesi -alueella kolmannen koronarokotteen annosväliä THL:n  suosituksen mukaisesti. Koronarokotusajan kolmannelle rokotukselle voivat nyt varata 60 vuotta täyttäneet tai koronataudin riskiryhmiin 1 tai 2 kuuluvat kuntalaiset, joiden toisen rokotusannoksen saamisesta on kulunut 4 kuukautta. Kolmas koronarokote voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille voidaan antaa, kun toisen rokotusannoksen saamisesta on kulunut vähintään 2 kuukautta.

Rokotusvuorossa olevat kuntalaiset ovat nyt aktiivisesti varanneet rokotusaikoja, jonka vuoksi koronarokotusajanvarauksen numero on ruuhkautunut. Pyydämme odottamaan rauhassa ajanvarauslinjan vapautumista tai soittamaan uudelleen.

Nettiajanvarauksen kautta avaamme aikoja rokotuspäiville aina niin pian kuin mahdollista. Vapautuvista ajoista tiedotamme nettiajanvarauksen etusivulla. Tulemme järjestämään myös Walk in -koronarokotuksia Virroilla ja Ruovedellä, jolloin on mahdollista saada rokotus ilman ajanvarausta. Tiedotamme Walk in -päivistä erikseen.

Ethän soita terveysaseman kiirevastaanoton ajanvaraukseen koronarokotuksen varausta tai koronapassia koskevissa asioissa.

Kiitos kärsivällisyydestä!

 

Lue myös: Koronarokotustiedote 20.12.2021