Tule mukaan Verkkopuntariin!

Verkkopuntari on ohjelma, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ryhmä on tarkoitettu työikäisille (alle 65v) ylipainoisille henkilöille. Vuoden ohjelma sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen (12 viikkoa) aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä kerran viikossa.

 

Valmennuksessa saa Verkkopuntarin materiaalin käyttöön vuoden ajaksi. Ryhmävalmennus sisältää myös mahdollisuuden vertaistukeen. Vuoden ohjelmaan osallistuminen on maksutonta ja toiminta tapahtuu etänä. Ryhmässä on kymmenen paikkaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteeseen verkkopuntari@keiturinsote.fi 22.9.2022 klo 16 mennessä. Kerro sähköpostissa pituutesi ja painosi, sekä miksi haluat osallistua Verkkopuntariin. Ensimmäinen ryhmävalmennus on etänä 03.10.2022 klo 14:00 Teamsissa. Henkilökohtainen kutsu tulee osallistujille sähköpostitse. Ohjaajina toimivat Anu Saunamäki ja Heidi Viitanen.

 

Voit tutustua etukäteen Verkkopuntarin esitteeseen tai nettisivuihin osoitteessa www.verkkopuntari.fi.