Virtain kaupungin puhepalvelut uudistuvat 26.5.2020

Virtain kaupunki on kilpailuttanut puhepalvelunsa ja toimijaksi on valittu Elisa Oyj. Osana Virtain kaupungin ja Elisan välistä puhepalvelusopimusta otamme käyttöön nykyaikaisia puhe- ja
asiakaspalveluratkaisuja. Kaupungin puhelinvaihde ja terveyskeskuksen takaisinsoittojärjestelmä kuuluvat tämän sopimuksen piiriin. Myös kaupungin ja Keiturin Sote Oy:n puhelinliittymät vaihtuvat Elisalle.


Käyttöönotto toteutetaan tiistaina 26.5.2020 aikana. Tiistaina 26.5.2020 saattaa olla lyhyitä katkoksia puhelinyhteyksissä, pahoittelemme jo etukäteen mahdollista häiriötä.

Kuntalaisiin ja asiakkaisiin nähden puhepalvelujen uudistamiselle ei ole näkyvää muutosta. Puhelinnumerot säilyvät edelleen samoina. Terveyskeskuksen takaisinsoittojärjestelmää on pyritty kehittämään entistä paremmaksi. Elisa Orange-contactin avulla Keiturin Sote Oy pystyy itse hallinnoimaan nauhoitteita ja takaisinsoittojärjestelmää sekä kaikkia sovellukseen liittyviä asioita, jonka osaltaan uskomme vaikuttavan puhelinpalveluiden laatuun.

Lisätietoja:
Virtain kaupunki: Tietohallintopäällikkö Heikki Liski, puh. 044 715 1226, heikki.liski@virrat.fi
Keiturin Sote Oy: Sovellusasiantuntija Kirsi Mäkinen, puh. 044 715 2075, kirsi.makinen@keiturinsote.fi

19.5.2020
Tietohallinto