Lapsi ja vanhempi

Tekemistä perheille

Virroilla ja Ruovedellä erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia perheille järjestävät sekä kunnat että esimerkiksi seurakunnat, järjestöt ja yhdistykset. Tutustu eri toimijoihin ja katso tapahtumat heidän sivuiltaan!

Käytössäsi ovat myös kuntien omat tapahtumakalenterit. Virtain kaupungin tapahtumakalenterin löydät täältä ja Ruoveden tapahtumakalenterin täältä.

Sekä Ruovedellä että Virroilla on myös paljon mielenkiintoisia kohteita, jotka kiinnostavat niin lapsia kuin aikuisiakin. Vinkkejä voit etsiä Visit Virrat -sivulta tai Matkailija Ruovesi -sivulta.

Alla esimerkkejä Virroilta löytyvistä harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksista:

Virtain Kiekko-Karhut: maksuttomat luistelu- ja kiekkokoulut lapsille (1-12 v.), eri ikäisten juniorijoukkueet jääkiekkoon (6-17 v.), harrastekiekko (nuoret aikuiset), avoimet yleisöluistelut 2€ kerta yleensä sunnuntaisin, jäävuorokalenterista voi tarkistaa ajan!, ylläpitää retkiluistelurataa Kalettomanlahdella ja retkiluistimia voi vuokrata jäähallin kahviosta, vastaa Pukkivuoren laskettelurinteen toiminnasta ja tähän liittyen koululla on pari kausikorttia lasketteluun, jotka annetaan perheille viikoksi kerrallaan, tätä koordinoi koulun puolella Sari Kolu, Wilman kautta yhteys

FC Pallokarhut Virrat; talvisin futsal (1-12 v.) ja kesäisin jalkapallo (1-17 v.)

Virtain Syke: ohjattua monipuolista liikuntaa kaikenikäisille

Virtain Veikot: pallokoulu (1-12 v.), lentopallon juniorijoukkueet. Yhteydenotot: seuran pj Ari Juvakka ari.k.juvakka@gmail.com

Virtain Vaeltajat: talviuinti ja luontoliikuntaan liittyvät tapahtumat ja retket, mm. perheille soveltuvat kuutamohiihto, patikointiretket (nuoret aikuiset, perheille).

Virtain Urheilijat: lajijaostot tarjoavat erilaista toimintaa, liikuntaleikkikoulu (1-5 v.), yleisurheilukoulut (1-17 v.), paini (1-12 v.), suunnistus (nuoret aikuiset, perheille), Kisapirtin vuokraus eli kuntosali & liikuntasali esim. sulkapalloon, sählyyn, lasten synttäreille, VirtU pyörittää myös elokuvateatteria.

Virtain kaupungin liikuntatoimi: järjestää vuoden ympäri liikuntaan kannustavia kampanjoita mm. hiihtoon ja pyöräilyyn, liikuntaneuvontaa liikkumattomille tai vähän liikkuville, lähetettä voi pyytää neuvolasta, kouluterveydenhuollosta tai perusterveydenhuollosta.

Nuorisokeskus Marttinen: mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin mm. sup-laudat, melonta, sisäkiipely ja boulderointi, lumikenkäily, yläköysirata, jääkiipeily, sähköpyörät, järjestää ympäri vuoden avoimien ovien päiviä, jolloin aktiviteettejä pääsee kokeilemaan helposti.

Anna palautetta sivustosta Palaa sähköisen perhekeskuksen etusivulle

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Monet toimijat järjestävät perhetapahtumia Virroilla ja Ruovedellä. Joko löysit sopivia vaihtoehtoja?